Какви ще са модните тенденции в дамското облекло за есен-зима 2021?

1091

До края на лятото остават не повече от 2 месеца, поради което въпроси като “Каква ще бъде модата през есенно-зимния сезон 2021-ва г.” са все по-актуални. Особено заинтересовани са дамите, за които модата е начин на живот, а дрехите – средство да демонстрират същността си. Politikos направи подробно проучване и успя да даде отговор на питанията Ви, свързани с дамското облекло през наближаващите прохладни месеци. Ето и част от тях.дамски шлифер

Модата през 2021: кои ще бъдат най-модерните цветове и комбинации от дрехи

За да Ви бъде максимално лесно, сме се опитали да Ви поднесем синтезирана информация относно цветовете, дрехите и кройките в табличен вариант.

ЦвятДрехиПовод/ стилКомбинации
сиво, бяло, черносака, панталони, ризи, връхни дрехиофис, ежедневнимаслинено, графит, бежово, солей, ластичен набор
тъмносиньо, индигоШлифери, палта, якетаофис, ежедневно, официално-деловибяло, сиво, тюркоаз, въздушно розово
виненодънки, обувки, връхни дрехи, трикотажнеограниченочерно, бяло, флорални десени, дантела, шифон
МандариновоДълги поли над коляното, дънки, прави панталониЕжедневни, спортно-елегантниФлорални ризи и блузи, true blue

женски гащиризон

Най-важното, което дамите трябва да запомнят е, че предложенията на дизайнерите на модно дамско облекло есен-зима 2021 г. застъпват 3-4 нюанса на червеното и синьото, а оранжевото, нежнорозовото, петроленото според тях са подходящи за аксесоарите (чанти, шалове, шапки с периферия, ръкавици, колани). Обувките следва да бъдат в тон с основния и преобладаващ цвят.червено кожено яке

Какви идеи за визия можете да вземете под внимание

Есенните и зимните дрехи, освен удобни и в тон с модата, трябва да възприемате и като своя втора кожа. Това ще рече, че без значение дали предпочитате спортно-елегантни или официално-делови визии и кройки, значение има тяхното излъчване. Подборът винаги трябва да е съобразен и със структурата на женското тяло, не само с модата към съответния момент. Препоръките към по-ниските, но не по-малко стилни дами, са да избягват дългите до земята панталони, поли и рокли, както и дълбоките талии.

Модата е сравнително по-благосклонна към високите дами – на тях им пасват идеално всички дължини и широчини. И това важи както за палтата, шлиферите и жакетите, така и за блузите, ризите и панталоните.

През идната зима най-актуални и красиви ще бъдат:

  • късите поли с А-силует;
  • пуловерите с ретро “фолк” принтове;
  • карираните минижупи с ресни;
  • ръкавите тип “панталон” и обемните рамене;
  • пуловери с гънки и волани.

Не залагайте на марките, а на актуалните тенденции в модата!