За 3 зодии днес е много важно да научат нещо ново

22-ият лунен ден, който ще продължи почти два календарни дни, се счита за времето на нови знания, които се абсорбират от мозъка като вода в гъба, така че ако има нужда да научите нещо или да подобрите съществуващите знания – няма по-добро време за това. Интуицията също ще се почувства, което ще помогне да се намери отговорът на въпрос, който отдавна се смята за безнадежден и неразрешим.

Тези дни, 11-12 февруари, на представителите на всички знаци на Зодиака се препоръчва да научат нещо ново, но за трима от тях това знание ще бъде жизненоважно.

Близнаци (22.05 – 21.06)

Близнаците по това време ще изпитват жажда за нови знания от любовта към изкуството – в истинския смисъл на думата. Този уикенд те ще могат да се запишат в курсове по история на изкуството по история на музиката или живописта. Те ще им донесат много удоволствие и това е добра причина да посветите два дни на това.

Дева (22.08 – 23.09)

Девите не изпитват често жажда за нови знания – самоувереността на представителите на този знак им дава основание да смятат, че вече са учили много и знаят всичко необходимо по-добре от другите. Но този уикенд ще бъде изключение от правилото: след като са научили, че могат да заемат нова позиция, те спешно трябва да надградят своите професионални и интелектуални знания.

Стрелец (23.11 – 21.12)

Стрелците използват всяка възможност да научат нещо ново – дайте свобода на представителите на този знак, така те ще учат и ще държат изпити цял живот. Затова те с радост ще се съгласят с предложението на някой от приятелите си да се запишат на курсове, които ще им позволят да овладеят нова професия. В наше време, според тях, новите умения – и в същото време нова работа – няма да навредят на никого.

Последно
Не пропускай