Три знака на зодиака днес ще бъдат атакувани от силна негативна енергия

Ден на силна негативна енергия, която атакува индивидуалността на човека. Всеки от нас може да бъде атакуван от завистници и недоброжелатели – за да не станем тяхна жертва, е необходимо да държим нервите, емоциите, действията и навиците си – особено вредните – под строг контрол.
Днес, 13 октомври, на представителите на всички знаци на Зодиака се препоръчва да започнат да придобиват лоши навици, но за трима от тях е особено важно да се отърват от тях.

Близнаци

Крайно време е Близнаците – особено тези, които обичат да похапват – да преосмислят отношението си към храната. Желанието да „хванете“ неприятностите е хранително разстройство, но това не означава, че можете да поглъщате всичко, което ви хване окото – това е вредно както за външния вид, така и за здравето. Днес съществуват много начини за отказване от този вреден навик.

Лъв

Лъвовете – особено тези, които са пристрастени към алкохолните напитки – време е да се откажат от този навик, тъй като скоро ще започне да ги дразни. Недоброжелателите вече са започнали да забелязват, че представителите на знака се държат неадекватно от време на време, но какво ще стане, ако разберат причината за поведението им? Не е нужно да се сбогувате с репутацията си на достоен човек.

Водолей

Звездите препоръчват на Водолеите да се откажат от пушенето, което представителите на знака смятат за незаменим атрибут на бохемския начин на живот. Повечето представители на този зодиакален знак са пристрастени към тютюнопушенето и не се разделят с цигарата. Би било хубаво те да знаят, че модата на тютюнопушенето е нещо отдавна преминало, днес здравословният начин на живот е на мода.

Последно
Не пропускай