Типове жени, които са обречени на самота и провал в любовта

Кои жени не се харесват на силния пол?

Ако не искате да останете сами до края на живота си, по-добре не влизайте в този списък.

„Само най-доброто“

Такива жени избират мъже не по външен вид, не по характер. Те предпочитат онези, които работят най-усилено, за да спечелят тяхната благосклонност. Такава жена се нуждае само от някой, който ще й се отдаде напълно, за да спечели благоразположението й.

Проблемът е, че мъжете в повечето случаи се отдръпват, когато разпознаят подобен тип жена. Обикновено тези дами избират само най-богатите и щедри мъже. Но такива връзки не траят дълго и в тях няма нито топлина, нито любов.

„Студена дама“

В детството на такава жена са липсвали ярки емоции и любов. Тя е много красива, но студена. Мъжете са привлечени от красотата и недостъпността като магнит, но след като прекарат известно време с нея, разбират, че не притежава нищо друго, освен красива външна обвивка.

Ако смятате, че имате подобен проблем, това може да бъде поправено. Трябва да сте по-топли и да не се страхувате от емоциите и чувствата си.

„Сватба на всяка цена“

Често можете да срещнете представителките на нежния пол, които искат само едно – да се оженят възможно най-скоро. Може дори да са били женени в миналото, но в по-голямата си част така и не са стигнали до този момент в отношенията си. Всичко това, защото много бързат. Понякога дори на първата среща говорят за сватбата, за съвместно бъдеще. Много мъже се страхуват от такива жени, колкото и красиви да са те.

„Най-важното нещо са децата“

Има и друг често срещан тип жени – такъв, който се характеризира с прекомерна любов към децата. Тези дами търсят някой, който може да им даде не любов, а деца. Те са нетърпеливи да изпълнят майчиния си дълг. Ако вече имат деца, такива жени ги обичат повече от съпрузите си.

Има и още една скрита причина за самотата на много жени. Психолозите казват, че връзките с красив мъж са обречени на провал. В повечето случаи те не се развиват правилно. Ето защо дамите, които си падат по красиви, нарцистични мъже, често остават без нищо.

Последно
Не пропускай