Според зодията: Най-лошите бивши, които не могат да се разделят нормално

Когато любовта си отиде и нямаме какво друго да направим, освен да се разделим, някои от нас го понасят по-леко, а други буквално изпадат в ступор. Трети стават злобни и отмъстителни. Астролозите са определили най-лошите бивши. Сред тях ли сте?

Рак

Има хора, които просто не могат да преодолеят раздялата спокойно – точно каквито са Раците. Те ридаят, полудяват, ядосват се и просто не могат да прежалят предишната си страст и да я оставят на мира. Да, съвсем нормална реакция е при раздяла да сме тъжни и да се чувстваме ужасно, но Раците прекаляват. Отнема им много време за да продължат живота си и да се справят без бившата си половинка в живота… А реакцията им при раздяла винаги е прекалено емоционална.

Лъв

Лъвът е един от най-лошите бивши. Той е суетен и никога няма да поеме отговорност за това, което се е объркало по време на една връзка и е довело до раздяла. Той няма да си тръгне приятелски и няма да пропусне възможността да ви покаже каква грешка сте направили. След раздяла можете да очаквате много демонстративно поведение, а понякога и пасивна агресия.

Скорпион

Скорпионите не могат да живеят без драма, поради което често преминават през всички етапи на скръб и въобще реагират много емоционално още преди същинската раздяла. А след нея, в пристъп на емоции, могат още повече да влошат ситуацията. Съобщения и обаждания, опити да забравят бившия/та в обятията на друг човек – това са все неща, присъщи на Скорпиона. И при това са само една малка част от онези импулсивни действия, на които Скорпионите са способни след раздялата.

Козирог

Тъй като връзките за Козирозите рядко са сред приоритетите им в живота, след раздялата те започват да се оплакват за изразходваните ресурси, което понякога отива твърде далеч. Може да започнат да броят изразходваните пари, да ви упрекват за пропуснатите шансове по време на връзката и т.н. Всичко това е доста грозно отвън, но в крайна сметка накрая винаги осъзнават грешките си – просто им трябва време.

Водолей

След раздялата Водолеят няма да страда, той просто ще изчезне от живота ви, сякаш нищо никога не ви е свързвало, карайки ви да се съмнявате дали връзката ви изобщо е била нещо значимо за него. Всъщност, представителите на този знак толкова ценят своята независимост, че отстрани просто изглежда, че се радват, че всичко най-накрая е приключило.

Последно
Не пропускай