Съблазнително бельо – кои модели задължително трябва да бъдат в гардероба ви

Бельото трябва да отразява нашата индивидуалност. Ето защо купуването му не е най-лесната задача. Освен, че трябва да обърнем внимание на естетиката на бельото, трябва да помислим и дали то е удобно. Съблазнително бельо може да се намери както в по-малки специализирани магазини, така и в големи универсални магазини. Но тук не е от значение къде купувате бельото си. Най-важното нещо е кое бельо е най-подходящото за вашия тип фигура.

Сутиени

Сутиенът е част от бельото, която играе много важна роля за всяка жена. Някои дами търсят подходящия сутиен, за да съблазнят партньора си. Други търсят сутиени, които нямат подплънки, за да могат да ги носят под прилепнали дрехи, а трети, пък, търсят сутиени, които изобщо не се усещат. Има дами, които търсят сутиени по здравословни причини – има жени с големи гърди, които задължително се нуждаят от опората на сутиена.

Независимо от коя група сте, вие задължително трябва да имате поне един дантелен сутиен в гардероба си. Дантелата е един от общоприетите еротични символи и тя ще зарадва всеки поглед.

Прашки

Прашките определено са един от най-популярните видове долно бельо. Причината, която прави това бельо толкова обичано, е, че то изобщо не си личи под тесни рокли, поли и панталони. Друга причина, поради която много жени предпочитат прашките, е, че те са изключително съблазнителни и могат лесно да спечелят комплиментите на любимия. Това е така, защото те са доста отворени и приятно ласкаят женските задни части.

Всяка уважаваща себе си жена трябва да има в гардероба си поне един чифт прашки, които я карат да се чувства секси. За да съчетаете удобството с красотата, можете да заложите на дантелен или тюлен модел, който има памучно дъно.

Какво още?

Има много жени, които купуват бельо, съобразявайки се с вкусовете на своя романтичен партньор. Тази категория жени определено отдава голямо значение на външния си вид. Затова пазаруването на еротично бельо често им отнема време. Ако принадлежите към тези жени, не се притеснявайте, защото ако се спрете на цвета и материята, останалото ще бъде просто „парче торта“, както казват англичаните.

Освен сутиени и бикини, на пазара ще откриете много други страхотни варианти – можете да заложите на провокативен корсет, комбиниран със секси бикини и чорапи, а защо не на чувствено боди или кокетна нощница. Изборът е безкраен. А категоризираните като най-секси материи са сатенът, дантелата и тюлът. Изберете модел, изработен от тези материи и определено ще си гарантирате погледите на партньора.

Завършете еротичната си визия

Отдавна вечерният халат не е считан за облекло, носено само от по-възрастни дами. Халатът може да бъде един прекрасен завършек на съблазнителната ви визия. Винаги избирайте чувствения си халат според бельото, което ще сложите. Сатенените халати са изключително обичани от всички дами. Също така, те пасват на повечето модели еротично бельо.

Последно
Не пропускай