Оздравявай скоро – твоите пожелания за оздравяване

Корона, настинка или стомашно-чревна инфекция – има много причини някой да не се чувства добре. И още повече, за да направите този човек малко щастлив. Например със снимка за бързо оздравяване, която изпращате заедно с пожеланието си! Защото болните обикновено не само се чувстват нещастни, но и бързо се чувстват самотни! За да покажете на болен приятел, член на семейството или колега от работата, че мислите за него или нея прочетете надолу.

Пожелаването на някого „да се оправи скоро“ или „да се оздравее скоро“ изразява състрадание и загриженост. С думите си ободряваме болните, може би дори им даваме сила и кураж. И това е, което можем и искаме да направим в такава ситуация. Защото по време на болест всеки се радва да получи добри пожелания за възстановяване. Особено ако са придружени от подходящо изображение.

Ако искате да изпратите картичка, има смисъл да добавите няколко пожелания, забавна поговорка или хубав цитат, който подчертава вашето послание.

Определено трябва да обърнете внимание за какъв вид заболяване става въпрос. Една забавна поговорка вероятно може да развесели любим човек, който е в леглото с настинка, но сериозно болен човек може би може да се почувства все едно, че не го приемат на сериозно.

И има разлики не само по отношение на тежестта на заболяването, но и по отношение на човека: някои хора се радват на малко насърчение под формата на забавна шега, други по-скоро на хубав цитат!

Както виждате, оздравявай скоро – съобщенията винаги изискват деликатност! Ако не сте сигурни дали избраната поговорка е подходяща, по-добре е да попитате някой друг за мнението му или, ако се съмнявате, да се откажете от нея и да се придържате към основите като:

Оздравявай скоро!

Всичко хубаво и много сили!

Мисля си за теб!

Ако искате да добавите нещо утешително или окуражаващо и болестта не е твърде тежка, имаме предложение да добавите нещо от вас, което да идва от сърцето ви.

Последно
Не пропускай