Открийте света на бельото на Etam и се почувствайте специални

Ако има нещо, което представителките на нежния пол знаят най-добре, то е, че това, което носим под дрехите си, е също толкова важно, колкото и това, което носим на показ. Да притежавате чифт стилен комплект бельо под слоевете дрехи е като да имате тайна суперсила. То задължително трябва да бъде с известна доза сексапил и очарование, да е качествено и комфортно и да крещи, че сме влюбени в живота и във всичко онова, което сме в действителност. А такива благородни качества притежава само една марка превърнала се в синоним на женствеността – Etam! Ако все още не сте се докосвали до бранда и се колебаете дали си заслужава инвестицията, то следващите редове са за вас.

Etam – каква е тази марка?

Etam е френска марка с над 100-годишна традиция, фокусирана върху качеството на създаваните продукти – бельо, бански костюми, чорапогащи и спортни облекла. Мисията на марката е да помага на жените да се радват на личната си свобода и независимост. Etam поставя акцент върху свободния и същевременно чувствен френски стил.

Брандът е основан от Макс Линдеман с основен замисъл да произвежда и разпространява синтетични чорапи и дамско бельо от муселин. Продуктовата гама се грижи за активните жени и тези, които работят във фабриките, за да заменят мъжете, изпратени на фронта.

Марката се развива с времето и революционизира индустрията за бельо, като е една от първите, които използват памук в своите колекции. Що се отнася до иновациите, независимо дали са технически или концептуални, Etam винаги е в светлината на прожекторите: секси шоута по пистите, линия, посветена на пост мастектомия, устойчива дантела и програма WeCare.

С какво Etam се отличава от другите производители на бельо?

Ако трябва да опишем дамско бельо Etam, което може откриете тук https://answear.bg/m/etam, то ще използваме думите качество и елегантност. Създадено за дами с високо отношение към стила, то е всичко онова, от което съвременната жена има нужда във всеки момент от живота си.

В продължение на над 100 години този френски производител доставя на европейските жени стилни елементи от сутиени до панталони и спално облекло. Etam може би е най-подходящия бранд за нашата епоха, в която комфортът и стилът се ценят еднакво. Всяко парче има нужното ниво на еластичност и оформяне на тялото, което може да постигне само марка с вековно дизайнерско ноу-хау.

качествено дамско бельо

 

Моделите на френския производител се характеризират с невероятна майсторска изработка във всеки детайл и премиум качество на световно ниво. Фина дантела и галеща коприна докосват раменете с парчета от обработен тюл, за да предложат набор от възможности за избор, където всяко деколте, всяка извивка е подчертана благодарение на перфектно проучени кройки.

Удобно и практично, то е модното чудо, което подчертава красотата на женското тяло. Различните издания на бранда впечатляват не само с разнообразие от цветове и материи, но и със стилен дизайн, който с лекота се интегрира към формата на тялото, прикривайки по един деликатен и съвършен начин недостатъците на фигурата. Push-up творения и сутиени, предназначени да изваят деликатно бюста, гарантират безупречна поддръжка, незабавно превръщайки стойката и привлекателността в живо произведение на изкуството. Всяко парче разказва история на страст и опит, на цена, която демократизира ежедневния лукс.

Ако сте от дамите, които не обичат да правят компромис дори и с малките детайли, то висококачественото бельо на Etam от Answear.bg ще бъде високо оценено от вас!

Последно
Не пропускай