Официални рокли – какъв е трендът за 2019?

1384
летни официални рокли

Дългите или къси официални рокли са хит за 2019?

За сезон 2019 модните дизайнери предлагат на младите и по-зрели жени да изберат за себе си луксозни, изискани и много красиви уникални официални рокли. За празнично събитие, парти, бал или сватбено тържество всяка жена се стреми да изглежда особено привлекателна, бляскава и неповторима!Официална рокля

Дългите официални рокли от далечните и романтични епохи са пак на мода. Те печелят сърцата на жените, защото всяка дама изглежда като принцеса в тях. Могат да бъдат целите с пайети, с пера или красиви дантели.

Късите официални рокли носят стил и разкриват краката на жената, които са подчертани с красиви обувки с доста висок ток, както и бижута. Огромен избор от подходящи бижута за летните рокли предлагат в ree.bg – там може да откриете красиви дамски аксесоари за всякакви случаи с неподправена елегантност.

За 2019 година се препоръчват роклите с въздушна бродерия. Това е специален вид плътна дантела, която е изпъкнала, свързана с фини нишки. Те заемат едно от водещите места по популярност.

Като цветова гама се налагат ярките цветове – слънчево жълто, червено, оранжево, златисто, лилаво, а също и черно, сребристо и сиво. Официалните рокли  в тези нюанси добавят към женския образ специална мистерия и романтика.

Другата тенденция при официалните рокли тази година е солеят. Добре известно е, че плисетата да една от актуалните тенденции в последните сезони. Леки, ефирни рокли за официални поводи солей са тотален хит за 2019 година.

Актуални са и официалните рокли, които в горната си част са корсети. А долната част на роклята е представена от широка пола, изработена от органза, тафта или тюл, за да придадат специална пищност.жълта лятна рокля

С такава рокля всяка жена ще е кралицата на тържеството вечерта.

Има специални изисквания за официалните дамски рокли, тъй като това не е обикновена женска дреха, а по-изискано облекло и вярваме, че статията Ви дава ценни насоки в това отношение.