Най-вредните знаци на Зодиака – лидери по непоносимост

Общопризнат лидер по вредност и непоносимост сред 12-те зодии е Скорпионът.

Останалите вредни знаци на зодиака се считат за условно вредни, тъй като нивото на дискомфорт, което създават, силно зависи от съвместимостта и личното отношение към партньора във всеки отделен случай.

Скорпион – абсолютен пакостник

Без съмнение Скорпионът е най-вредният знак на зодиака. Въпреки че елементът на знака е вода, мъжете и жените Скорпион са с патологично горещ нрав и често са агресивни. А внезапните изблици на агресия се редуват с периоди на спокойствие и хладнокръвие.

Характерните черти на Скорпионите са потайност и отмъстителност, които нямат давност: рано или късно Скорпионът ще се разплати напълно. Всеки Скорпион е дом на двама души: единият е спокоен и мълчалив, а вторият се появява, когато първият е обиден… И тази среща е много неприятна за потърпевшите.

 

Най-вредният знак на зодиака няма никакви лидерски качества – той е пламенен индивидуалист, живеещ по свои правила и постигащ собствените си цели. Жените и мъжете Скорпион, според зодиакалния знак, са вредни в общуването, както със собствения си знак, така и с другите.

Въпреки че може да е трудно да се свържете със Скорпион, ето някои насоки, които да ви помогнат да изгладите неговите „остри ръбове“:

За да привлечете Скорпиона към сътрудничество, е необходимо да го заинтересувате във високата сложност на задачата.

Енергията на знака прави носителите му доста тежки при вземане на почти всякакви решения – не можете да бързате с него, не бива да го притискате.

При общуването със Скорпион винаги има проблем с доверието – трудно го получаваш и при най-малката неискреност е лесно да го загубиш.

Без съмнение Скорпионите с право притежават приза в категорията „най-вредните“.

Везни – колко е трудно с тях!

Въздушен знак, който има всички минуси на въздуха. Импулсивните и нерешителни Везни непрекъснато променят мнението си по почти всеки въпрос, извеждат околните със своята несигурност в очевидни неща и склонност към преувеличаване на незначителни подробности. Периодите на енергична активност неизбежно отстъпват място на пълна апатия.

Въпреки вредата и леката скука, Везните са активен социален знак, не може да съществува извън обществото, защото живее чрез общуване. Всички Везни имат два живота: единият се вижда от тези, които ги заобикалят, а другият си го живеят сами. Везните обичат да бъдат център на внимание, а невежеството може да провокира неприязънта им.

Комуникацията с Везни ще бъде много по-лесна, ако вземете предвид характеристиките на знака:

Отношението на Везните към всеки въпрос е пряко свързано с емоционалното състояние в определен момент от време.

Емоционалната нестабилност и нерешителност могат да бъдат коригирани в правилната посока чрез външен положителен стимул – емоционална подкрепа, например или пък  ентусиазирано признание на заслугите и т.н.

Везните са склонни към критики и спорове по всякакви теми. За да поддържате добри отношения, подобни ситуации трябва да се избягват.

Със своята нерешителност и склонност да стигат до абсурд, анализирайки всички плюсове и минуси на всеки въпрос, Везните са в състояние да вбесят всеки. Но в същото време са отлични политици.

Тези очарователни близнаци!

Друг въздушен знак е лекият, непостоянен и често просто луд Близнак. На пръв поглед мъжете и жените Близнаци не се считат за вредни знаци на зодиака.

Но при близък контакт се оказва, че в Близнаците има твърде много от всичко лесно и забавно и разчитането на тях не само не е желателно, но просто е изпълнено с опасност.

Близнаците са ненадминати по забавленията. Те не са способни да приемат нищо сериозно или да правят бизнес дълго време.

Всичко се определя само от личния им интерес – докато Близнаците се интересуват, те са способни да обръщат планини. Но е много опасно да се правят каквито и да било дългосрочни планове. Веднага щом ентусиазмът на Близнаците започне да намалява, те ще изоставят всичко без съжаление като скучна играчка и с лекота ще продължат напред.

Близнаците са душата на всяка компания, признати майстори на лъжата с вроден талант за убеждаване, очарователни като никой друг. Но честите промени в настроението са норма за тях.

За нормална комуникация с Близнаци е достатъчно да се придържате към две правила:

Не оказвайте натиск върху чувството за дълг и не използвайте думите „трябва“, „необходимо е“ и други със същото значение. Близнаците просто ще си тръгнат.

Последно
Не пропускай