Най-страстните зодии, за които само можете да мечтаете

Звездите определят много в нашата съдба, характер и хобита. Те не пренебрегват най-интимните аспекти на природата като страстта, вътрешния любовен огън. Ето кои са най-страстните зодии, според астролозите.

Овен

Овните са неуморни, пламват от страст почти моментално! Авантюризмът и импулсивността ги правят успешни ловци, свикнали да постигат целите си. Те са мотивирани от собствените си желания и винаги доминират в двойката. В интимните въпроси Овните се ръководят от физическото удоволствие, без да разбират емоционалната драма или прекалената чувственост.

Освен това, тази страст се проявява не само в личните дела, но и придружава Овена през целия му живот. Именно на това качество те дължат успешна кариера, способността да печелят пари и повишаване на социалния статус. За съжаление, често същата страст не им позволява да спрат в точния момент и спокойно да се насладят на плодовете на собствения си труд.

Близнаци

Близнаците са изненадващо енергични, изобретателни и страстни! В интимните въпроси те не се срамуват да изразяват чувствата си и да се шегуват по неудобни теми. Освен това те са буквално обсебени от нови запознанства, отворени са към експерименти. В отношенията показват лоялност към партньора.

Често страстта на Близнаците към приключенията ги насърчава да започват романи с няколко партньора наведнъж, като избират в крайна сметка най-подходящия от тях. Близнаците определено не могат да бъдат записани в лигата на защитниците на морала, но след като са намерили своята сродна душа, те са напълно способни да й останат верни, без да забравят за страстта в леглото.

Лъв

Лъвовете са изключително безразсъдни и обичат опияняващото състояние на влюбеност! Те харесват да доминират, но в същото време проявяват благосклонност към желанието на партньора и обичат да му доставят удоволствие. Те са истински хищници, но по-хитри в сравнение с Овните. Лъвът е в състояние да си играе с любимата си „плячка“, като се преструва, че й дава пълна свобода, но това е просто поза.

Както в кариерата, така и в любовните отношения Лъвовете са много страстни натури, очарователни и способни да водят. В спалнята с невероятна скорост те се превръщат или във върховен владетел, или в гальовно коте. Чувствително усещайки ситуацията, Лъвовете дават на партньорите точно това, което искат. Страстта им обаче има обратна страна – те са много зависими от похвалата, така че се дразнят от критика.

Скорпион

Скорпионите не напразно се смятат за най-страстните натури. Те ценят повече емоционалната и духовна връзка с партньора. Обичат да доминират не само в леглото, но и в съзнанието на сродната си душа.

Животът на Скорпиона често е съпътстван от драми, експлозии от чувства и емоции, а страстта в интимната сфера като че ли е допълнение към тази необикновена, ревнива и жизнена личност! Често страстта на Скорпиона се влива в професионални дейности, възнаграждавайки го с повишена амбиция и желание за лидерски позиции.

Водолей

Водолеите са страстни по природа и това качество се проявява при тях не само в интимната сфера. На пръв поглед те може да изглеждат дръпнати и отвеяни, но всички тези мисли изчезват веднага щом успеете да опознаете по-добре Водолея. Тяхната страст се проявява насаме.

Тези хора са много чувствени, удивително издръжливи и неуморими в леглото. Те обичат тактилния контакт и се стремят към пълно единство с партньора. Знаят как да изненадват, готови са за експерименти и са удивително естествени във всичко, което се отнася до интимните отношения.

Последно
Не пропускай