Най-гордите жени в Зодиака

Астролозите обявиха най-гордите женски зодии. Нека видим кои са те.

Скорпион

Жената Скорпион е много самоуверен и много горд човек. Тя никога няма да покаже слабостта си, никога няма да загуби лицето си, никога няма да се наведе да тича след мъж. Една жена Скорпион знае как да се контролира и винаги поддържа достойнството си. Представителите на този зодиакален знак имат голяма вътрешна сила и се държат гордо, като кралици.

Овен

Жената, родена под знака на Овен е много силен, самоуверен, самодостатъчен човек. Изключително е  уязвима отвътре, но никога няма да го покаже. Представителите на зодия Овен винаги се държат с достойнство, поддържат външно спокойствие, контролират емоциите си. Дамата Овен никога не се навежда, за да се хареса на някого. Освен това тя никога не се движи по течението, а винаги следва собствения си ход.

Лъв

Лъвицата по-скоро би умряла, отколкото да позволи на някой да я свали от величествения й пиедестал. Тя е толкова ярка, блестяща, горда и самоуверена – истинска кралица. Представителите на този зодиакален знак събират тълпи от фенове около себе си и винаги са заобиколени от внимание. Жената Лъв е много горд човек, който е свикнал да бъде обичан и обожаван. Тази харизматична натура не позволява на никого да я критикува и никога не губи себе си.

Стрелец

Жената Стрелец е много горд и много прям човек. Тя е умна, независима, откровена. Не е свикнала да се подчинява на никого. Пламенни борци за справедливост, свободолюбиви бунтовници, непоправими идеалисти – това са жените Стрелец, които удивляват със способността си да поддържат достойнство и да правят каквото си искат.

Козирог

Жената Козирог е горд човек, който винаги изглежда уравновесен и спокоен. Тя си поставя високи цели и винаги постига желаната социална позиция. Тази дама няма да се задоволи с по-малко, тъй като винаги знае от какво има нужда. Представителите на знака Козирог не показват емоциите си публично и винаги запазват собственото си достойнство.

Последно
Не пропускай