Най-добрите бащи според зодията

„Татко“ – колко любов, топлина в тази дума! Разбира се, всички бащи са различни, но астролозите казват, че зодиакалния знак също оказва влияние. Ето кои мъже, според тях, могат да се нарекат най-добрите татковци в света.

Рак

Всички мъже от тази зодия много ценят семейните ценности. Такива бащи са грижовни и внимателни. Те ще къпят и хранят бебето и ще се наслаждават на всяка минута от такова забавление. Бащите Рак създават силна връзка с бебето си и с годините тя става все по-силна. Всички татковци от този знак се интересуват какво се случва с детето в градината, училището, университета и се тревожат за него, независимо на колко години е.

Козирог

Бащите Козирог са много взискателни и строги, а освен това са много внимателни и грижовни. Козирогът винаги се стреми да отгледа достоен, целенасочен, самодостатъчен човек. Такива татковци са много практични, те учат как правилно да управляват парите, търсят обещаваща работа за наследника си. Разбира се, грижовният татко ще поглези детето, но всичко ще бъде умерено.

Дева

Бащите Дева са външно много сдържани и понякога изглеждат безчувствени, но всичко е съвсем различно. Докато чака бебето, бъдещият родител внимателно изучава книги за грижа за бебета, запознава се с тънкостите на тяхното възпитание. Мъжете от този знак споделят с половинката си всички отговорности по грижата за детето и обичат да прекарват време с рожбата си.

Вижте също: 5 зодии, които обожават вниманието

Риби

Мъжете Риби винаги подкрепят детето във всякакви начинания. Децата смятат такъв татко за най-добрия си приятел, помощник и наставник. Бащата винаги ще слуша детето, ще дава съвети, няма да го съди. Също така си струва да си припомним, че Рибите са много креативни хора, така че от детството на детето ще бъде внушена на любов към изкуството, музиката и рисуването.

Водолей

Може да се окаже, че Водолеите не винаги могат да изразят емоциите си много ярко, но с действията си всеки път демонстрират безусловната си любов към децата. Водолеят не налага мнението си на детето, съветва се с него, не критикува. Ако е необходимо, той може само внимателно да го насочва бебето, но без натиск. Водолеите твърдо вярват, че личността на човек се проявява от детството и че тя трябва да се уважава.

Телец

За бащата Телец благополучието на детето винаги ще бъде на първо място. Представителите на този знак са търпеливи, внимателни и в същото време много грижовни. Телецът винаги ще помогне на своя наследник във всичко – да изработи макет за детската градина, да научи стих, да реши проблем. Той е приятел, който подкрепя, разбира и не критикува.

Разбира се, всеки родител се опитва да даде на детето си най-доброто, но звездите казват, че мъжете от тези зодии са просто перфектните бащи.

Последно
Не пропускай