Кои зодии ще намерят щастието през втората половина на май 2022

Астролозите предупреждават, че в края на май Слънцето ще образува секстил с Юпитер, а Меркурий ще направи тригон с Плутон. Експертите прогнозират, че в този момент почти всички зодиакални знаци ще бъдат успешни, но само три от тях през втората половина на май 2022 г. ще бъдат големи късметлии.

Стрелец

През май 2022 г. Стрелците ще имат огромен късмет. Ще се окажете с много фенове и покровители и ще станете много популярен човек. Ако искате да блестите, ще имате такава възможност. Сега можете да срещнете и своята сродна душа. Ако вече сте във връзка, звездите ви обещават годеж или сватба. Ако сте били разделени с партньора си, през втората половина на май можете да се съберете отново. Всякакви творчески проекти ще бъдат успешни, особено ако работите по тях заедно с партньори. Може да бъдете поканени на различни тържества. Възможно е да се изявявате като организатор. Сега има възможност да направите добра покупка или да сключите добра сделка. Можете да спечелите от лотарията. Много удоволствие в този момент ще донесе общуването с децата. На работа може да получите повишение или бонус или да успеете да се преместите в друга компания с по-висока заплата.

Овен

През втората половина на май 2022 г. ще имате късмет. Сега можете да откриете скритите си таланти и да спечелите от тях.

Всяка творческа дейност може да ви донесе пари – музика, грим, рисуване, разказване на истории или актьорска игра. Колкото по-малко говорите за доходите си, толкова по-високи ще бъдат те. Освен това трябва да разчитате много на интуицията си. Особено успешни във финансов план ще бъдат фармацевтите, анестезиолозите и фармацевтите. Печеливша ще бъде продажбата на парфюми и алкохол. Може да бъдете поканени да се изявите по телевизията. Ако се занимавате с езотерика, ще печелите двойно. Вероятно е да работите с поверителна информация. Сега ще общувате много с колеги и ще пътувате по професионални дела. Вашата цел може да бъде кариера или професионален статус. През втората половина на май 2022 имате всички шансове да подпишете важни договори и документи.

Рак

През втората половина на май 2022 г. ще се радвате на небивал късмет. Ще ви върви във всичко, свързано с професионалната ви сфера. Можете да успеете в работата, да направите благоприятно впечатление на ръководството и да напреднете в кариерата си. Възможно е да бъдете назначени на ръководна позиция. Някой ваш таен покровител може да помогне за това. Сега също е възможно творческо и духовно израстване. Големи постижения очакват Раците, чиято професионална дейност е свързана с  изкуството и медицината. Можете да напишете роман, пиеса или картина, които ще ви направят популярни. Ще имате шанса да сключите брак, както и да сбъднете мечтите си. Възможно е приятел да стане ваш съпруг. Приятелите ще бъдат зад гърба ви.

Последно
Не пропускай