Кои зодии не трябва да живеят заедно

Ето зодиите, които, според астролозите, не бива да живеят заедно.

Овен и Рак

Овните обичат да действат бързо и да улавят романтиката на момента. Какво може да бъде по-хубаво от това да почувствате искрата и да действате по нея веднага? Но това не е съвсем подходящо за Раците, които са сантиментални и имат нужда от време, за да изградят доверие.

За съжаление, докато тези емоционални създания се почувстват достатъчно комфортно, за да си позволят да вземат решение, Овенът вече ще е решил, че Ракът просто не е готов и ще продължи напред.

Близнаци и Скорпион

Свободният ум на Близнаците не си синхронизира с този, на Скорпиона. И това може да вбеси последния, който трябва винаги иска да е наясно с мнението на човека до себе си. Ако земята под краката на Скорпиона непрекъснато се тресе, той няма да се чувства в безопасност, влагайки сърцето си в подобно партньорство. Близнаците, от друга страна, се чувстват най-удобно в динамична среда и трябва да бъдат приемани променливи, каквито са си по принцип.

Козирог и Стрелец

Ако Козирогът може да се опише с една дума, това би било „професионалист“. Тези хора са трудолюбиви, амбициозни и дисциплинирани. Те приемат това, което искат много сериозно, което може да ги направи невероятно романтични и надеждни партньори в живота.

Стрелецът, от друга страна, е по-скоро мърляв гений, но в същото време късметлия и харизматичен. Той знае, че може да очарова и да спечели възхищение във всяка ситуация. Този номер минава пред всеки друг, но не и пред Козирозите.

Телец и Водолей

Телецът е стабилен и предсказуем, особено по отношение на сърдечните въпроси. Това може да означава романтика и надеждност за някои и досада за други. За Водолеите, новаторите и иконоборците на Зодиака, правенето на едно и също нещо по същия начин е рецепта за скука. Те са най-възбуждани от оригиналността и се нуждаят от човека, когото срещат, за да ги стимулира интелектуално и творчески.

За грижовния Телец това пък звучи като загуба на енергия. Тази двойка няма да „мели брашно“.

Дева и Везни

Остроумието на Девата е нейната визитна картичка и идва от непоколебимата й реалистична природа. Тя не се занимава с илюзии, за нея горчивината на живота трябва да се посреща честно и с хумор. За някои това може да изглежда правилно, но за романтичните Везни е точно обратното.

Везните предпочитат идеализма пред истината за живота. Те са оптимисти в любовта и живота и са склонни да вярват, че почти всичко е възможно, ако се работи усилено. Но това, което хората от тази зодия смятат за вдъхновяващо, изглежда на Девите абсурдно наивно.

Последно
Не пропускай