Кои знаци на зодиака никога не могат да се разбират един с друг

Въпреки че казват, че противоположностите се привличат, има случаи, когато това съвсем не е така. Някой двойки просто не стават един за друг и подобен съюз е абсолютно безсмислен. Колкото и да се опитват да се погодят, не се получава и това си е! Астролозите назовават 5 двойки зодии, които, за съжаление, едва ли ще могат да останат заедно дълго време. Нека да видим кои са те.

Овен и Рак

В отношенията между Овен и Рак е доста вероятна следната ситуация: тъй като по принцип Ракът е несигурен знак, той може постоянно да има нужда от одобрение и повишено внимание. Но пък в такъв случай Овенът ще е задължен да прекарва времето си предимно в опити да убеди Рака, че всичко е наред и да го успокоява нон стоп, а това кара представителят на огнената зодия да се отегчава и най-вече – изморява. В резултат на това, Овенът се отдръпва.

Не пропускай: 5 зодии, които обожават вниманието

Водолей и Телец

Телците обичат да се успокояват и обикновено са доста умерени и уравновесени в подхода си. Водолеите, точно обратно – обичат да се впускат в приключения, те се конфронтират с всякакви норми и обичат да си вършат нещата по собствен уникален начин. Защото така никога не се отегчават. Е, как тогава тази двойка да се надява на разбирателство?

Козирог и Стрелец

Козирозите са решителни и трудолюбиви. Те са всеотдайни професионалисти и нямат нищо против здраво да се потрудят за да постигнат високите си цели. Стрелците изобщо не гледат на нещата по този начин – те предпочитат да се наслаждават на живота, да изследват света около тях и да се забавляват колкото е възможно повече.

Дева и Везни

Хуморът и остроумието са втора природа за Девите. Те са здраво стъпили на земята и затова използват хумор, за да разведрят настроението, докато Везните са романтици и мечтатели. Те са невероятни оптимисти и твърдо вярват, че чудесата съществуват.

Виж също: Най-вредните зодии сред жените

Лъв и Скорпион

Лъвовете винаги са на предна линия и имат нужда от компания. Те обичат да са център на внимание и са склонни да доминират във взаимоотношенията. Скорпионите, напротив, предпочитат да са на заден план и не бързат да се отворят пред хората. Такава двойка просто няма нищо общо помежду си.

Последно
Не пропускай