Кога се ползват детски столчета за кола и до колко години?

2714

Наша отговорност като родители е да осигурим безопасността на децата ни, докато сме на път. Автомобилите са сред най-опасните превозни средства, поради което сигурността е приоритетна, особено ако става дума за малки бебета и деца. Тя е не само законово регламентирана, но породена от вродените ни инстинкти за самосъхранение.

Столчета за кола

Ето защо, всички се доверяват на нашите детски столчета за кола – рентабилно решение, с което си спестявате притесненията, докато пътувате по работа или на път към поредната дестинация.

Кога и какви детски столчета за кола се ползват

  • ако детето е под двегодишна възраст, то трябва да гледа назад и да бъде оборудвано с всички необходими елементи;
  • От 2 до 4 години се преминава към гледащо напред бебешко столче;
  • При деца от 4 до 8 години се използват детски седалки за коли, които се прихващат с фабричния предпазен колан на автомобила.

Какви решения се предлагат в онлайн магазина на Baby.bg

Те са съобразени с килограмите на малчуганите. В Baby.bg ще намерите следните варианти:

  • От 0 до 13 килограма, които са предназначени за използване в посока, противоположна на посоката на движение;
  • От 0 до 36 килограма – с възможност за многогодишно използване – от раждането на бебето до достигането на 36 кг. Тези модели са лесни за монтаж към превозното средство и може да се въртят на 360 градуса;
  • от 15 до 36 килограма – основно предимство на този вид е лекотата им, което позволява детето да бъде пренесено, без да се вади от седалката;
  • столчета за кола с ISOFIX – тези модели имат свойството да се въртят на 360 градуса, което позволява тяхното дългогодишно използване.

Защо да купите бебешко столче от Baby.bg

Артикулите, които се предлагат на сайта на Baby.bg, са изпитани във времето и от различни клиенти. Ние гарантираме за максимално високо качество, удобство и красиви дизайни, разработени от български и световни компании. В съчетание с ценовата политика, която сме предприели, смятаме, че ще се окажем верен съюзник в търсенето най-подходящите за Вас детски столчета за кола.

Какво още Ви предлага онлайн магазинът на Baby.bg

Онлайн магазинът на Baby.bg Ви позволява:

  • да пазарувате на изплащане;
  • да прегледате пратката при нейната доставка;
  • Безплатна доставка над 49,99 лв до 20 кг.

Защото пълноценният живот започва от мига, в който детето поеме дъх. Ние, родителите, сме отговорни следващите мигове на бебето да са наситени със спокойствие и комфорт. Смятаме, че можем да Ви предложим и двете. Доверете се на високото качество и евтините цени, които Baby.bg ще Ви предложи. Вие и Вашето дете го заслужавате!