Какво трябва да знаем за екскурзиите в Турция 2021 година

1216

Южната ни съседка традиционно е сред дестинациите, привличащи най-много български туристи благодарение на прекрасните си курорти, евтините цени, доброто обслужване и all inclusive комплексите.Екскурзии до Турция

Освен морските курорти, Турция, като страна с многовековна история, на чиято територия са се развивали няколко цивилизации, може да предложи изключително разнообразни исторически забележителности, датиращи още от древността, минаващи през средновековието и по-модерните епохи. В този смисъл лесно можете да комбинирате отпочиването на плажа с еднодневно посещение на исторически забележителности или пък обратното – екскурзията с няколко дни заслужен отдих под слънчевите лъчи.

Какви са изискванията предвид ситуацията с Covid 19

Към момента до Турция се пътува без карантина при предоставяне на документ за извършен негативен PCR тест, направен до 72 часа преди влизане в страната. При завръщането в България не се налага карантина ако се предостави валиден ваксинационен сертификат, документ за негативен PCR тест или негативен антигенен тест. При влизане в държавата се изисква и регистрация на сайта на Министерството на здравеопазването на Турция. Очаква се скоро в Турция да се приемат туристи с ваксинационен сертификат, без да има нужда да предоставят тест, както и да бъдат въведени други облекчения за влизане в страната.

Какви екскурзии в Турция ще намерите в Руал Травел

Предлагаме най-разнообразни оферти за екскурзии и почивки както със самолет, така и с автобус. Предлагането за лято 2021 не отстъпва по нищо на предни години, напротив – изобилието е още по-голямо. В този смисъл лесно ще намерите екскурзия, която да отговаря на изискванията Ви – различни варианти за транспорт, продължителност, множество категории хотели и др.

Транспорт

Ще намерите екскурзии и почивки с директни чартърни полети, с автобусен транспорт или само за настаняване, т.е. със собствен транспорт. Туристическа агенция Руал Травел се стреми винаги да гарантира комфорта на клиентите си при пътуването и да предложи максимално удобно придвижване до крайната дестинация.

През предстоящото лято се очертава да започне плавният рестарт на туризма поне на Балканите и в Европа. Възползвайте се от тази възможност и пътувайте! Очакваме Ви.