Какво очаква всяка една зодия в годината на Тигъра – 2022

До настъпването на Коледа и Нова година остават броени седмици, но някои хора вече кроят планове за следващата година. Съвсем скоро човечеството ще се окаже под егидата на Тигъра. На хората, родени тази година, както и на тези, които са родени под знаците на Коня, Кучето и Дракона, късметът ще се усмихне най-широко, твърдят астролозите.

Освен това след Нова година може да настъпи истинска революция в живота на хората, родени в годината на Вола, Заека, Глигана, Козата и Петела. Те ще се окажат на прага на „златна мина“, както и ще се радват на небивал успех в любовната сфера.

Маймуните, Плъховете и Змиите ще трябва да „влязат“ в кожата на Тигъра, за да достигнат определени височини. В противен случай тези знаци от Източния хороскоп няма да имат успех.

Астролозите разказаха какви „стръмни завои“ подготвя Годината на Тигъра за всички представители на Зодиакалния кръг. Тя също така даде няколко препоръки, които ще ви помогнат да постигнете всичко с лекота през 2022 г.

През 2022 година е добре зодии да се занимават с благотворителна дейност, да оказват безкористна помощ на другите хора. Също така, действайте внимателно с доходите от неочакваните източници на пари. Някои ги очакват развод и разочарование, но това е за тяхно доброто, колкото и тъжно да изглежда на пръв поглед. В крайна сметка 2022 г. има за цел да разчисти пътя към по-добър живот. И все пак XXI век е век на новости и никой няма да живее както преди, категорични са специалистите.

Овен

Годината на Тигъра в известен смисъл ще вдъхне нов живот на Овена. Представителите на тази зодия няма да могат да избегнат глобалните промени, дори и да искат. Любов, кариера, саморазвитие – Съдбата може да направи резки завои във всяка една от сферите на живота.

Особено щастливи ще са тези Овни, които помагат на другите. Не е толкова важно дали го правят по волята на добрите си сърца или по дълг. Романтичната част от живота на Овена ще бъде доста активна. Ще успеят да завържат много полезни и приятни запознанства, а някои дори да се оженят.

Овенът трябва да се пази от всякакви зависимости и изкушения. Хазартът, алкохолът може да изиграе жестока шега с представители на огнената стихия. Връзките без задължения и неуредените отношения също няма да направят живота на Овена по-добър.

Не пропускай: Най-трудните зодии за изграждане на връзка

Телец

Телецът го очаква отлична кариера през следващата година. С необходимите усилия и концентрация хората от тази зодия ще могат да постигнат значителни висоти в службата. Това завинаги ще промени живота на представителите на това съзвездие.

Този кариерен връх обаче със сигурност ще се отрази на любовния живот на Телеца. През 2022 г. явно няма да му остава време за семейни дела. Не са изключени постоянни командировки, преместване, смяна на работа, които по един или друг начин влияят на общуването с близките.

Това, което нито един Телец не бива да си прощава, е мързелът. За да отворите нови хоризонти, ще трябва да работите на макс.

Близнаци

От началото на годината до 14 април всички събития в живота на Близнаците ще са съдбоносни – тоест, ще имат връзка със създаването на тяхната карма.

Този период ще им позволи да научат важни уроци, които ще им бъдат полезни в бъдеще, както и значително ще променят стандарта им на живот.

Успехът ще преследва хората, родени в това съзвездие само при едно условие – Близнаците ще трябва да анализират събитията, които се случват наоколо и да видят причинно-следствените връзки.

Освен това, 2022 г. е най-подходящото време да започнете да печелите от вашия талант. Осигуряването на приходи ще дойде в удобно време  – Близнаците ще вземат решение за големи придобивки. Нова позиция или смяна на работа също ще им помогне да си купят апартамент или кола.

Не пропускай: Зодиите на пазар

Рак

Енергията на Раците в годината на Тигъра няма да замре. Те определено ще успеят да „преместят планини“ и да изпълнят най-съкровените си желания. Но има един нюанс – прекомерната суета няма място в живота им, така че, скъпи Раци, трябва да се запасите с постоянство и спокойствие.

Самотните представители на зодията ще могат да срещнат любовта си, а семейните – да затвърдят връзката си и да се радват на нова рожба. Разширяването на семейството ви също ще ви накара да помислите за друга важна стъпка – закупуването на собствен дом.

Раците ги очаква сериозно израстване в кариерата. Звездите им обещават не само увеличение на доходите, но и развитие в творческата сфера.

Лъв

Лъвовете наистина ще искат да се състезават с Тигъра за власт, но прекомерният егоцентризъм на представителите на това съзвездие няма да доведе до добро.

Много Лъвове изведнъж ще погледнат на живота си от различен ъгъл. Те ще обърнат поглед назад и ще видят, че всички постижения и събития нямат нищо общо с истинските им желания.

Кариеристите ще искат да са по-близо до дома, докато примерните семейни Лъвове, напротив, ще тръгнат да проправят пътя за успех в професионалните дейности. Ще има много възможности да подобрите финансовото си благополучие – важно е да не ги пропускате. Това е времето за решителни действия и самореализация.

Не пропускай: Най-енергичните зодии

Дева

Успехът през следващата година ще бъде изцяло на страната на Девите. Лесно могат да сменят работата си, да реализират смели проекти и скрити желания – с една дума, Тигърът предпочита този знак от Зодиака.

Някои представители ще се решат на големи придобивки,  а също така това е добър момент за започване на бизнес.

В такива сфери на живота като здраве, кариера, личен живот всичко ще се окаже за Девите възможно най-добро. Необвързаните ще могат неочаквано да се оженят преди края на годината.

Везни

Около Везните, като цяло едни доста подозрителни личности, ще се редуват добри и не чак толкова добри периоди. Ето защо астрологът ги съветва да се грижат за себе си и да не се доверяват на първия дошъл.

Работата ще бъде на първо място за Везните в годината на Тигър. Това ще е особено забележимо в периода до лятото. Социалните и бизнес връзки на Везни ще им помогнат да достигнат безпрецедентни професионални висоти.

Скорпион

Идната година ще помогне на Скорпионите да изхвърлят тежък баласт под формата на различни видове зависимости, двулики хора и задължения. По време на ретроградния период, който ще продължи от 29 април до 8 октомври, представителите на това съзвездие ще имат чудесна възможност да променят живота си към по-добро: да се обградят с добри и интересни хора, да намерят правилните ценности и да постигнат високи резултати в техните кариери.

Скорпионът няма да остане без пари и в годината на Тигъра. Периодът обещава на тези хора печалба и социално признание.

Стрелец

Стрелецът ще бъде особено привлечен от творчеството, както и от развитието на собствената си духовност. В същото време астролозите не ги съветват да изоставят вече започнатите дела по средата – първо трябва да се справите с тях, за да започнете нови неща, скъпи Стрелци.

През 2022 г. дори най-необичайните мечти могат да се сбъднат. Стрелецът трябва да се пази да не харчи твърде много и понякога е по-добре да потиска импулсивните си желания. Представителите на тази зодия могат да използват своя чар за постигане на целите. Паричните потоци и достъпът до напълно ново ниво на живот са им гарантирани.

Козирог

Астролозите не препоръчват започване на нов, без да се развият старите проекти и да се довършат вече започнатите дела. Освен това е по-добре да отложите сватба, големи покупки и кардинална промяна на дейността или първо да помислите внимателно, преди да се „гмурнете“ с главата надолу в каквото и да било.

„Активната област за Козирозите през 2022 г. са връзките и бракът. Те трябва да се забавят малко в преследване на илюзии и галактически желания. Време е да обърнем внимание на семейните традиции, които преди са били забравени. Друга задача за Козирозите през новата година е да привлекат вниманието на сродната душа и да й помогнат за реализирането на нейните желания.

Водолей

Динамичният Уран ще остане в Телец до 23 август, като ще даде на Водолея огромен прилив на жизнена енергия и ще го подкрепи с материални ресурси за осъществяването на всякакви планове. Магията по пътя към щастието и късмета ще добави и звездопад в нощта на 6 срещу 7 май и 28 срещу 29 юли“, подчертават астролозите.

 

Но ретроградният Уран в Телец няма да е най-лесният момент за представителите на тази зодия. От 24 август до края на годината Водолеите ще трябва да „затегнат коланите.“ През този период в никакъв случай не трябва да взимат заеми, в противен случай проблемите ще се натрупат и дълго време няма да се разрешат.

Риби

Зодията, която ще е фаворит през 2022 г., е точно тази. Рибите ще заемат първо място в класацията на любимците на Тигъра, така че „целувката на късмета“ им е гарантирана.

Значително подобрение в качеството на живот, големи покупки и огромен потенциал в изпълнението на голямо разнообразие от проекти – това е, което подготвя следващата година за водния знак от Зодиака.

През 2022 г. Съдбата е готова да даде на Рибите специален подарък, който ще даде усещане за щастие, удоволствие и еуфория от живота.

Последно
Не пропускай