Какво да промените във външния си вид за минута, за да очаровате всеки мъж

Далеч не винаги една дама има достатъчно време, за да направи добро първо впечатление на мъжа. Понякога остават само няколко минути, за да се приведе в ред. Но и те могат да бъдат достатъчни. Ето какво можете да промените във външния си вид за минута.

Желанието да се харесат на другите, особено на потенциалните партньори, присъства при повечето дами. Дори ако една жена твърди, че не се интересува от мнението на другите и е безразлична към собствения си външен вид, тя пак ще се огледа пред огледалото, преди да напусне къщата, подсъзнателно избирайки не какво иска, а какво ще създаде желания образ в очите на другите.

Има обаче и ентусиазирани дами, за които е много важно да привличат винаги вниманието на мъжете. Ден без комплимент и такава дама може сериозно да се депресира.

Споровете за това какво привлича и отблъсква мъжете не стихват. Някои вярват, че никой няма да ги погледне без грим, други, напротив, яростно защитават естествената красота без никаква козметика.

Разбира се, отнема много време, за да направите добро първо впечатление на мъж и още повече, за да можете да го заинтересувате. И въпреки че наистина не е толкова лесно да създадете цялостен образ от нулата за минута време, все пак е възможно значително да подобрите външния си вид. Има две неща, които можете да промените във външния си вид за минута, за да станете неустоима за мъжа.

Разпуснете си косата

Състезавайки се помежду си в сложността и сложността на прическите, дамите понякога дори не подозират, че мъжете често са привлечени не от странни дизайни, закрепени с еластични ленти и фиби, или плътно лакирани къдрици, които не мърдат въобще, а от просто от естествено разпуснати, меки и леко разрошени от вятъра коси.

Усмихнете се

Друг начин да направите добро първо впечатление на мъж или пък на когото и да било, е да се усмихнете искрено и топло. Точно този прост жест понякога кара силния пол буквално да премести планини за притежателката на такава чаровна усмивка .

Разбира се, някои дами изглеждат красиви в замислено настроение – никой не спори за това. Въпреки това, мъж, който може да стане потенциален партньор, е по-вероятно да хареса засмяната жена. Това се дължи на факта, че силният пол често на подсъзнателно ниво обръща внимание на момичета, които са в добро настроение: такъв знак означава поне, че мъжът не трябва да харчи допълнителни сили и енергия, за да забавлява дамата. Свикналата да поддържа замислено или дори скръбно изражение на лицето си жена, вероятно ще има нужда от повече време, за да очарова обекта на своите чувства.

Е, както виждате, дори за една минута можете да промените няколко неща в себе си, които да повлияят положително на вашата привлекателност – мъжът със сигурност ще ви даде няколко допълнителни „точки за симпатия“.

Последно
Не пропускай