Как да направите червени омбре устни

537
Как да изберем яке?

Червените устни са много актуални и привлекателни през последните няколко години.

Но какво точно трябва да направите, за да изглеждат перфектно и зашеметяващо?

Това е много лесно, просто следвайте стъпките по-долу и ще получите червени омбре устни както на снимката от фото урока. Необходими са само три неща: несъхнещ коректор (телесен цвят), черен молив за устни и наситено червено червило.

1. Първо нанесете несъхнещият коректор, за да предотвратите създаването на бръчки около устните. Тази стъпка е много важна, така че не я пропускайте.

2. След това внимателно очертайте устните си с черен молив. Така ще увеличите тяхната плътност. Внимавайте с черния молив, защото не трябва да излизате от естествения контур на устните.

3. Проверете какъв нюанс на червеното червило отива на цвета на вашата кожа на лицето. В случая може да изберете червило и гланц за устни в един продукт и резултата ще бъде „уау“. И накрая сложете хубаво червено червило, като започнете от вътрешната страна, така че да слеете червения цвят с черната линия. С помощта на четката на гланца размажете двата цвята. Трябва да получите същия омбре ефект както на снимката.

Всъщност това е един  грим-трик, с който ще подчертаете вашите устни.  Лейдис, следвайте стъпките и се опитайте да направите червени омбре устни сами!