Елегантно и с финес: Как да съчетаваме визията си с любимите дамски часовници

Често пъти възприемаме часовниците като даденост. Удобен и практичен аксесоар, който ни помага да сме в крак с времето в забързаното ежедневие. Но неговото по–завладяващо предназначение е да заяви недвусмислено нашия стил и да допълни тоалетите, които обичаме да носим.

Как да съчетаваме оригинални дамски часовници с различните стилове, на които сме привърженици?

Семпла елегантност

За наше щастие, безграничните хрумвания на водещите световни дизайнери в тази сфера могат да задоволят и най–взискателния вкус. На повечето работещи жени им се налага да съчетават тоалетите според средата, която посещават. От тук и правилният подбор на аксесоари.

Изчистените часовници с кожени верижки в неутрални цветове могат да се окажат подходящо допълнение към голяма част от дрескода на работното място. Ако ви е във възможностите, може да си позволите дори повече от един модел. Нека първият се счита за универсален, а друг да задоволява потребностите на по–фрапантните тоалети.

Спорт и ежедневие

Дори когато се разхождате или спортувате часовникът може да бъде ваше незаменимо устройство за измерване на минутите. Във фитнеса или в природата, времето е от значение за определяне на желаното натоварване. Тук спокойно може да изберете подсилени материали, които няма да ограничат подвижността ви.

Черното не винаги подхожда на спортните екипи, но ако ви е любимо, защо не?! Веселите тонове, широките каишки и гумираните повърхности идеално се комбинират с маратонки и суитчър.

За малките дами

Нека не пропускаме подрастващите дами, които не са приключили със своето образование. Всички сме наясно, че повечето то тях са неразделни с мобилните си телефони, които безпогрешно измерват времето, пулса, крачките и какво ли не още, но стилният и оригинален часовник винаги е полезен.

Възрастта има значение

Обикновено с напредването на годините хората осъзнават своите предпочитания, които неизменно са подложени на промяна. Изчистен дизайн, семпъл външен вид и дискретно лого на марката могат да са подходящ подарък за любимата баба или учителка.

Интересна идея е гравирането на паметни дати. Тогава изборът на часовник не е просто подарък, а неизменен аксесоар, който се превръща в любима вещ, олицетворяваща скъпите спомени на притежателя й.

Засилената конкуренция между редица водещи в бранша фирми ни прави особено облагодетелствани. Като клиенти можем да се радваме на все по–достъпни и същевременно качествени оригинални дамски часовници. На база на този факт не е допустимо да се лишаваме от тях или да се ограничим в избора само на един.

Не пропускайте значимите поводи и си направете незабравим подарък, който ще ви служи вярно дълги години.

Последно
Не пропускай