Дамски часовник за всяка възраст: Как да го избираме според годините?

Часовниците са най-универсалните и непреходни аксесоари. Те са подходящи за абсолютно всяка възраст и пол. Но нека да отделим по-детайлно внимание на дамските часовници, които влизат в задължителния списък на стилните и модерни жени.

Носенето на мъжки часовници може и да е изпреварило дамските, но това не е причина последните да имат по-малка роля за нашия външен вид.

Днес можем да срещнем повече марки и разнообразни модели от когато и да било. Фактът, че разполагаме с толкова богат избор улеснява нещата. Всяка жена (или  момиче) може да носи часовник, но не всеки е подходящ за различните възрастови групи.

Да избираме според годините

Нека започнем от най-малките. Едва ли ще се затрудните да отгатнете какво искат те.

Шарени картинки, цветни каишки, любими герои… Макар в най-ранна възраст часовниците рядко да се ползват по предназначение, те са много хитър метод за постигане на ред и дисциплина без мама и татко да са лошите надзорници. Започнете с полезните навици сега.

За подрастващите тийнейджърки най-добре да изберем смарт джаджа. Родителите може и да приемат въпросните устройства, като скъпа и ненужна екстра, но истината е, че освен да са модерни, младите дами ще спечелят много повече. Без непрестанен контакт с телефона, те ще могат да следят обаждания, съобщения, графици, програма, цикъл и много други подробности съпътстващи ежедневието им.

За улегналата жена. Без значение дали тя е на 25 или над 30, най-вероятно вече ще има ясно изградена представа коя марка предпочита и защо. Задоволяването на такава потребност говори за вече установен стил и излъчване. А покупката на подобна вещ е вложение в бъдещето.

За зрелите дами спокойно можем да изберем повече скъпоценни камъни. Предполага се, че вече изградената кариера води до по-голяма покупателна способност. Сега е времето да си подарят наистина скъп аксесоар, който оставя своята непреходна следа в живота.

Не е нужно да пестите прекалено. Бъдете дори разточителни. Ако до този момент не сте успели да си създадете радост с луксозен аксесоар, няма за кога да отлагате. Грижите за семейството и околните винаги са на първо място за една жена, но да се погрижи сама за себе си е най-голямата награда, която може да получи за своята всеотдайност.

За най-възрастните представителки на нежния пол. Класически циферблат, големи цифри и стилна каишка в универсален цвят са прекрасен избор. Гравирането на мило послание може да трогне от сърце притежателката.

Не пропускайте да зарадвате и самите себе си. Запознайте се с неустоимите оферти и завидни цени на продуктите. Превърнете се в доволен клиент, усетил тръпката от притежаването на наистина качествен часовник.

Последно
Не пропускай