7 тайни, които умните жени никога не споделят

Има жени и жени. Някои умеят да преценяват добре къде и какво да говорят, а други – не. Психолозите определят 7 неща, които определено не бива да споделяте с другите.

Комплексите ви относно външния ви вид

Няма жена, която е напълно доволна от всичко в тялото си. Дори и най-съвършената ще има някаква лунички, бръчки или бенки, които би искала да премахне.

Разликата е, че умните жени не се фокусират върху въображаемите си недостатъци. Те знаят, че това няма да им помогне да се отърват от тях, а само ще привлече повече внимание към тях. Вместо това те подчертават силните си страни и умело ги използват.

Всички подробности за любовната ви връзка

В понеделник сте щастливи, във вторник – не чак толкова, в сряда „всичко е доста сложно“, но пък страстната целувка в четвъртък върна всичко по местата. Спрете да споделяте всички детайли. По този начин вие само омаловажавате връзката си и увреждате репутацията на вашата двойка, твърдят психолозите.

 

Броят на мъжете, които сте имали в живота си

Просто бъдете възрастни, приемете, че всеки от вас е имал свое собствено минало, което не е нужно да споделя с другите. Освен това е невъзможно да се съди по една цифра: една жена може да е имала 5 мъже, но с всеки от тях да е била във връзка за дълъг период от време, а друга – 3, но в рамките на една седмица. Всичко е относително.

Че още мислите за бившия си

Това може да се каже на приятелка или майка, но очевидно не и на мъжа, с който сте сега. Ужасно е обидно.

Колко пари печелите/харчите

Парите са много сложна тема, която може да предизвика чувства, вариращи от тревожност и неувереност до ревност и грешна преценка.

Вашето мнение за семейството и приятелите на гаджето си

Определено няма нужда да споделяте личните си конфликти с някой важен за вашия мъж човек. Неговото мнение най-вероятно няма да е във ваша полза.

Тайните на други хора

Това е просто знак, че не може да ви се вярва. А никой не обича клюкарите. Ако не искате да се сдобиете с такова име, по-добре стойте настрана от чуждите проблеми.

Последно
Не пропускай