5 знака, че бившият ви е забравил

Струва ли си да се утешавате с надежди, ако вашите отношения вече са приключили? Понякога има шанс хората да се съберат отново, но как да разберете дали и в сегашната ситуация нещата стоят точно по този начин? Психолозите ще ни помогнат с 5 важни знака, които казват, че няма смисъл да мечтаете повече за общо бъдеще. Защото любимият ви е забравил и вероятно продължил напред. Кои са признаците, които доказват това?

Изобщо не ви търси

Той не ви ли пише и не ви се обажда, не реагира по никакъв начин на вашите коментари по негова снимка в социалните мрежи ли отговаря на съобщенията ви съвсем сухо. Примирете се: явно той твърдо реши да тръгне по своя път. Вероятно той не е обиден и не иска да ви измъчва. Просто вече не се интересува от връзката ви.

Той не демонстрира щастлив безгрижен живот в социалните мрежи

След раздялата обикновено жените бързат да покажат на бившите си половинки колко много са щастливи без тях. Мъжете също го правят. Ако в социалните му акаунти не са се появили прекалено весели снимки, това означава, че той дори не е заинтересован да ви дразни. Просто е пас.

Мъжът не реагира по никакъв начин на вашата нова връзка

Ако чувствата още ги има, дори случаен човек, сниман до вас ще предизвика пристъп на ревност и раздразнение у бившия ви. Но ако той коментира „Браво за теб!“ – това вече говори за безразличие. Ако реакциите са нулеви, той или е носител на Оскар за най-добра драматична роля, или наистина не му пука.

Той се среща с друга

Мъжете често започват нови връзки веднага след раздялата – за да се разсеят. Ако в същото време новата му приятелка изглежда като вас, значи тя е просто „заместител“, липсвате му и то много. Ако не – тогава е съвсем различно, явно вече сте напълно забравени.

Той не ви се сърди

Раздялата винаги е обида в една или друга степен. И изчезва само когато човекът е простил и пуснал миналото да си ходи. Изводът е очевиден.

Последно
Не пропускай