5 модела сутиени, които съпровождат жената през целия ѝ живот

Мултифункционалната роля, която всяка дама изпълнява през различните периоди, изисква подходящите аксесоари и бельо

Почти всяка дама е приятелка, съпруга, майка, професионалист в работата си и преминава през различни периоди в живота си. Тя среща множество предизвикателства по пътя си, но това, от което наистина са нуждае, са качествени облекло, аксесоари и бельо.

По отношение на моделите сутиени от Bulbel.bg предлагат всяка представителка на нежния пол да се фокусира върху няколко основни, които несъмнено ще ги съпровождат и ще им осигуряват желаната подкрепа.

Меки чашки

Сутиените с меки чашки предлагат стопроцентов комфорт и те успяват да придържат добре формите. Сред тях има ежедневни и сексапилни кройки, които ще намерят приложение в подходящите моменти.

Ще има тоалети, които ще бъдат в синхрон с избрания дизайн, но с мека чашка дори и у дома ще се чувствате удовлетворена от визията си.

Push-up

Революционната технология сбъдна мечтите на много жени по света, за които пищното деколте се превърне в акцент. Повдигането, оформянето и допълнителният обем от подплънките предлага всичко, което може да искате от любимия си сутиен.

Модел, подходящ за повечето официални тоалети, но разбира се и в ежедневието, когато държите да подчертаете своите красиви извивки.

Бриджитка

Сутиен, който може да носите с или без презрамки, тъй като те обикновено са свалящи се. Разнообразието от цветове е на ваше разположение, но не само от това ще бъдете привлечени.

Ако сте притежателка на малък или среден по размер бюст, то основното ви търсене е съсредоточено върху ефекта на повдигането – с бриджитката условието е изпълнено.

Сутиен за кърмачки

Този ден все някога ще настъпи, ако вече не е, и в живота ви ще влезе малкото същество, изискващо от вас цялата отдаденост, на която сте способни. Създайте си максимално удобство, за да съумеете да се посветите на грижите и да споделяте ценните мигове.

Сутиенът за кърмачки предлага бърз достъп за хранене на бебето, което е от съществено значение, където и да се намирате, вкъщи или навън.

Тези модели също са красиви и ще ви припомнят, че вие сте не само майка, но и жена със своите специални изисквания!

Време е за парти

Роклите с гол гръб винаги са хит, особено ако намерите събитие със стилен дрескод.

Каквато и да е тематиката на партито, ако то е вечерно, със сигурност може да заложите на нещо толкова дръзко, а с лепящ се сутиен под дрехата, ще танцувате и ще се забавлявате в компанията безпроблемно.

Последно
Не пропускай