4 признака на хармоничната жена

За да изградите хармонични отношения, първо трябва да внесете хармония в душата си. Ето признаците на хармонична жена, според психолозите.

Тя оставя миналото в миналото

Възмущение, разочарование, гняв към бившия, страх, вина, съжаление – всички тези емоции и мисли за минали връзки, подобно на разложени скелети, ви държат в капан, принуждавайки ви да изживявате отново и отново болезнени картини от миналото.

Вие сами ги пазите, спомняте, тревожите се.

Хармоничната жена не прави така, тя ги погребва и живее за себе си в настоящето, мислейки и работейки за по-добро бъдеще.

Тя сама създава правилата, по които да живее

Още от детството жените са обесени с планина от отговорности. Много от тях робуват на различни авторитети: мама, татко, общество, приятелки, мъже, съседи, съученици и други. Да се ​​опитваш да живееш по правилата на някой друг означава да живееш живота на някой друг. Хармоничната жена избира това, което е подходящо и полезно за нея, а не за другите. Тя е свободна от предразсъдъци, стереотипи и преценки. Тя е смела.

Тя приема истината  

Можете да мечтаете за красиво далече или можете да живеете в щастливо настояще. Хармоничната жена гледа на света трезво, приема на моменти горчивата истина и живее в реалния свят. Тук и сега.

Хармоничната жена разчита на хора, близки по дух, а не по кръв

Близките хора са тези, които те обичат и разбират. Понякога дори най-близките ни роднини са по-лоши от най-големите врагове, а човек, който не е във връзка с вас, прави хиляди пъти повече за вас. Така че ето това е „близък човек“.

Хармоничната жена ясно разделя хората на роднини, непознати и манипулатори, които се правят на близки, за да използват безсрамно и нараняват. Тя сама създава своята среда, като избира комуникация, която я обогатява, зарежда я с положителна енергия и избягва токсичните взаимоотношения с когото и да било.

Последно
Не пропускай