4 нюанса в елегантния образ на една истинска дама, без значение от възрастта

По какво се отличава една истинска дама?

Разбира се, оценката е комплексна, но първото, което виждаме, е нейния външен вид! Стилистите определят 4 нюанса в елегантната визия на една истинска дама и сега ще си поговорим именно за тях.

Скъпи дами, обърнете внимание на тези детайли – те трябва да са перфектни, тогава винаги ще изглеждате несравнимо.

Добра прическа

Тук всичко е просто, намерете добър фризьор и той ще ви помогне да изберете най-подходящата, модерна и стилна прическа, която ще ви разкраси по невероятен начин.

Да боядисвате косата си или не е избор, която всяка една жена прави сама за себе си. Важно е само да кажем, че сивата коса не подхожда на всички и често добавя по няколко годинки върху възрастта.

Красива рамка на очилата

В зряла възраст много жени се сблъскват с проблеми със зрението. Не се разстройвайте, красивите очила не само няма да загрозят визията ви, а по-скоро обратното.

Не пестете от рамките за очила, стилистите дори препоръчват да си подготвите 2-3 от тях за различни визии. И, разбира се, ако ползвате контактни лещи, те трябва да са възможно най-удобни.

Обувки и чанта

Обувките с високи токчета са страхотни, но обикновено се носят  само при определени ситуации. За по-зрялата жена са достатъчни един-два чифта обувки с елегантни, но не много високи токчета за излизане. По-добре е да изберете ниски ежедневни обувки или такива, които са с малка платформа. Кецовете и маратонките днес се предлагат в страхотни дизайни и изглеждат много луксозно.

Не пестете от качество, може да имате по-малко на брой обувки, но всички да са красиви, удобни и с високо качество.

Друга важна част от тоалета е чантата. Една класическа основна чанта в неутрален цвят ще завърши визията по най-добрия начин. Разбира се, още Мечо Пух го е казал – „Колкото повече, толкова повече! „.

Облекло

Разбира се, важно е и как се облича жената, защото, примерно, след 60-годишна възраст много дами започват да предпочитат някаква странна мода за „лели“. Едно модерно, класическо облекло в семпъл дизайн подхожда на всеки. Изберете неща, които се комбинират добре едно с друго.

Последно
Не пропускай