3 зодии, които могат да бъдат излъгани в очакванията си днес

4 февруари 2023 е ден, в който дори спокойните, уравновесени и уверени в себе си хора стават нервни, раними и недоверчиви – всяка дреболия може да ни изкара нервите и да ни хвърли в бездната на депресията. За всичко е виновна негативната лунна енергия, която ще се изпари без следа още вечерта, но значителен брой нерви ще бъдат разклатени. Най-неприятното в този лунен ден е да бъдете излъгани в очакванията си.

 

Днес, 4 февруари, представителите на всички зодиакални знаци могат да бъдат излъгани в очакванията си, но за трима от тях е по-добре да не очакват нищо от живота, тогава добрите събития, които могат да се случат, ще бъдат приятна изненада.

 

Везни (24.09 – 23.10)

Везните – поради присъщата им дипломатичност – умеят да преговарят с всеки, включително и с най-упоритите събеседници, което им създава репутация на незаменими преговарящи и е сериозен повод за самодоволство. Представителите на знака мислят, че няма противник, когото да не успеят да убедят в правотата си, но днес ще се намери такъв.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Козирозите, които планират важна бизнес среща за днес, едва ли ще успеят да постигнат резултата, към който представителите на знака се стремят и очакват от този разговор. Но не се отчайвайте – очаква ви друго, по-интересно предложение.

 

Риби (19.02 – 20.03)

Рибите са основните мечтатели на зодиака и като правило мечтите им са свързани с романтични връзки и страсти, които изпитват както във фантазията, така и в реалността. Днес – както обаче и винаги – представителите на този любвеобилен знак ще бъдат настроени на шеметна среща, но тя – по обективни причини – най-вероятно няма да се случи, така че е по-добре да не се настройвате предварително.

 

Последно
Не пропускай