3 знака на зодиака, които днес не бива да бъдат алчни

Денят е благоприятен за стартиране на глобални професионални проекти, за подготовката на които са били изразходвани много време и усилия – днес тяхното количество ще се превърне в качество, така че не се колебайте. Сред характеристиките на този ден няма да бъдат активността и работоспособността, но и щедростта, която трябва да се проявява възможно най-често, но категорично не се препоръчва да бъдете алчни в тези лунни дни.

 

Днес, 21 февруари, представителите на всички знаци на Зодиака не могат да бъдат алчни, но с трима от тях скъперничеството може да изиграе жестока шега.

 

Близнаци (22.05 – 21.06)

Не можете да наречете близнаците алчни, но те също не се отличават със специална щедрост – освен че от време на време помагат на някого да добави „знак плюс“ към кармата си, но така, за дреболии. Днес изобщо ще им се случи пристъп на алчност, поради което ще откажат да помогнат на близък човек, към когото – по ирония на съдбата – в съвсем близко бъдеще ще бъдат принудени сами да се обърнат с молба.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Козирозите рядко се притичват на помощ на някого, особено когато става дума за искане на пари на заем – те се страхуват, че по-късно няма да могат да върнат финансовата си сметка в първоначалното състояние. Въпреки това, ако са алчни днес, представителите на знака ще навредят на себе си – ще блокират енергийния поток, който идва от космоса, което няма да се отрази най-добре на финансовото им благосъстояние.

 

Водолей (21.01 – 18.02)

Водолеите са едни от най-щедрите знаци на зодиака, но не показват добротата си към всеки. Днес тяхното раздразнение и нежелание да помогнат ще бъдат предизвикани от някой, който ще ги помоли за помощ. Ако му откажат, вместо „плюс“ това ще постави дебел „минус“ на тяхната карма и ще се наложи да не разчитат на нови финансови постъпления в близко бъдеще.

 

Последно
Не пропускай