3 вида застраховки, подходящи за цялото семейство

Не само възрастните, но и децата имат потребност от среда, в която са максимално гарантирани техните сигурност и спокойствие

За да се наслаждавате пълноценно на изживяванията си и съвместните емоции със семейството, Вие трябва сте спокойни и да сте създали максимални условия за своята сигурност. Разбира се, това важи за всеки член на фамилията – не само възрастните, но и децата имат потребност от такава среда.

Помислете, преди да се отправите към следващото си пътешествие, в което искате да включите и Вашите наследници.

Това е и първият вид застраховка при пътуване в чужбина, подходяща за цялото семейство, с цел защита срещу евентуални неблагоприятни събития (с покритие по избор, в зависимост от конкретната дестинация). Най-удобният начин е да се доверите на съвременните опции и да си осигурите бърз и лесен достъп до услугата за сключване на застраховки онлайн.

По този начин вие си гарантирате безпроблемно протичане на мечтаната ваканция, без да се сблъсквате с каквито и да е притеснения по време на нея. При възникване на необходимост от медицински прегледи или спешна стоматологична помощ, Вие ще посрещнете разходите и ще спестите доста от тревогите си.

Този вид застраховки разполагат и с допълнителни възможности: покритие при отмяна на пътуване, спасителни разноски, при кражба, загуба или забавяне на личен багаж, правна помощ и т.н.

Здравните застраховки са основен приоритет за повечето семейства. С тях си осигурявате защита и спокойствие при възникване на негативни обстоятелства. Накратко това означава достъп до добри методи за лечение, парични обезщетения при извънболнично лечение, при хоспитализация, средства за лекарствени препарати, както и при злополука.

В допълнение, персоналното отношение и навременната консултация при здравословен проблем са незаменимо предимство.

Домашното имущество също се нуждае от защита срещу набези и различни природни бедствия.

Повечето компании предлагат тази възможност, като плановете са гъвкави и позволяват включването на допълнителни покрития, в зависимост от индивидуалните предпочитания и съответните набелязани рискове.

Днес процесът по сключване на полица за жилището или друг вид семеен имот е значително улеснен, предвид това, че се случва онлайн и може да приключи само за броени минути. Подписвате с безплатен електронен подпис, извършвате калкулация на цената при различни покрития, като предварително въведете данните и оформите сами размера на премията.

Вариантите включват и покритие при злополука на член на домакинството или дори домашен любимец, обща гражданска отговорност за вреди, причинени на трети лица.

Предимствата да посетите https://crediport.bg са многобройни, а всеки потребител може да получи внушителна отстъпка от цената на застраховка „Домашно имущество“.

Последно
Не пропускай