3 топ модела обувки по време на пандемия (предпочитани и от звездите)

Модата винаги е в центъра на събитията, каквото и да се случва по света

Пандемията наложи нови правила, включително и в модата. Сигурно сте забелязали, че все по-често дори бутиците ни предлагат плетени удобни комплекти, луксозни линии пижами и какви ли не причудливи оферти. Е, това си има своето обяснение, а модата винаги е в центъра на събитията, каквото и да се случва по света.

Търсенето на дамски обувки също се промени. Предпочитаме комфорта, отскачаме за кратко до магазина, прекарваме часове в хоумофиса и почти изоставихме любимите на всяка изтънчена жена стилето. Както се казва, и тази тенденция все някога ще има край, но дотогава сме длъжни да се впишем в духа на времето.

Кои са предпочитаните 3 топ модела обувки:

1. Кубинки

Напълно ни устройва, защото те на практика се съчетават с почти всякакъв вид облекло.

По-дръзките дами умело ги носят даже и с рокля, но ако се придържате предимно към класиката, това решение не е най-доброто за вас. В такъв случай комбинирайте ги с дънки, кожено яке или преходно палто.

Лесно, бързо и стилно като резултат за визията ви!

2. Мокасини

Отново възможност за скъсаните дънки, които несъмнено са ви слабост, а и сега имате хиляди оправдания да ги носите ежедневно. Те от своя страна умеят да са в синхрон и със сако – една от основните дрехи, които препоръчва Шанел, синоним на безупречен стил.

С мокасините може да се появите на партито на приятели или да излезете на разходка през уикенда, след като сте прекарали дни наред пред компютъра вкъщи.

Не забравяйте, че има и по-официални и остри дизайни на този вид обувки. Те са отлични приятели на офис ризата, стига скоро да ви се отвори такава опция – да сте на бюрото в сградата на компанията ви.

3. Сникърси

С какво да ги носим? Вие, дами, просто нямате ограничения! И това е нещо, което се харесва на всяка представителка на нежния пол. Спортните тоалети са позволени и напълно в хармония с тях, а дънковите, джинсовите и всички останали панталони могат прекрасно да се смесят и същевременно да подчертаете индивидуалния си характер.

Ако не искате да акцентирате върху модела на сникърсите, заложете на класически цветове, с минимално количество декорации. И някой допълнителен чифт с по-атрактивна визия също няма да е излишен, това го знае всяка ценителка на дамските обувки.

В сезона на промоциите сме и би било жалко да ги пропуснете.

Затова рагледайте актуалните предложения дамски обувки от Stila.bg.

Последно
Не пропускай