3 двойки зодии, между които винаги цари измяна

Изневярата има много маски, много имена и много причини, които я провокират. За някои това е обичаен начин на живот, за други е много лесно да бъдат съблазнени и да изневерят, а за трети е начин да отмъстят на партньора, поради някаква причина. Сега астролозите ще кажат при кои 3 двойки зодии изневярата е най-често явление и какви са причините за това.

1. Рак и Козирог

Ракът се нуждае от интимност. Не е изненадващо, че сред тази зодия най-голям е процентът на хората, страдащи от нимфомания и сатириазис. Това, което е задължение за Козирозите и което те предпочитат да правят само няколко дни в седмицата, за Раците често е смисълът на техния живот и ежедневната нужда. Козирозите не са в състояние да задоволят Раците, които са жадни за плътски удоволствия и са принудени да търсят приключения встрани.

В тази двойка основното е Козирозите да разберат, че за техните партньори Рак интимността не е просто красива дума, а Раците упорито да ги съблазняват и да им загатват какво чудо може да скрие в интимната игра.

2. Скорпион и Риби

Звездите сигурно са полудели, но в такава славна двойка като Скорпиони и Риби, изневярата се счита за нещо в реда на нещата – и за двамата. Още по-интересното е, че партньорите успяват да пазят лошите си зависимости в тайна един от друг. Просто в леглото те не винаги могат да се разберат от какво точно се нуждае партньорът.

За да спрат изневерите, Скорпионите и Рибите трябва да обсъждат свободно всичките си желания, претенции и да настроят комуникацията си в леглото по положителен начин.  Периодично да експериментират – това е съветът на звездите.

3. Лъв и Стрелец

Във всички области на живота, с изключение на леглото, Лъвът и Стрелецът са в състояние да функционират перфектно. Когато става въпрос за интимност, обаче, има конфликт на интереси. Лъвът е арогантен и егоист по природа, копнее да му се възхищават. За съжаление, не знае как да слуша и чува партньора си и не иска да се учи. Стрелецът не е доволен от това.   Той няма да изпълни всички капризи на партньора си, защото има изобилие от собствени идеи в главата си. Кралят няма друг избор, освен да разклати разкошната си грива в чуждо легло.

В този случай или Лъвът трябва да стъпи на опашката си, или Стрелец трябва да счупи стрелите си. Няма нищо по-лошо в живота от това да загубиш себе си.

Последно
Не пропускай