Трикове за прикриване на голямото дупе

0

Много жени имат прекрасна фигура и изглеждат страхотно. Но понякога изключение прави тяхното голямо и пищно дупе. Намирането на дрехи не е толкова лесна задача, особено ако сте от дамите, които имат широк ханш и заоблени задни части.
Със сигурност истински кошмар представлява търсенето на подходящ модел дънки, защото вашият номер дънки пасват идеално на краката, а закопчаването на ципа в повечето случаи се оказва невъзможно. Всъщност дънките са от достатъчно разтеглив материал, но дупето не влиза. Не се заблуждавайте, че широките дънки ще скрият голямото дупе и широките бедра. Широките дънки правят закръглените части да изглеждат още по-големи. За да намерите подходящ модел дънки за вашата фигура най-добре е да обясните проблема на модните консултанти. Вместо отчаяно да обикаляте попитайте консултантите в магазина дали предлагат такъв модел, който подчертава леките извивки, без да уголемява задните части излишно. Добре е задните джобове да са по-големи, защото оптически оформят и намаляват голямото дупе. Твърде раздалечените джобове един от друг, зрително ще направят бедрата още по-широки. Има още няколко трика, които ще покрият пищното ви дупе.

  • За дамите с по-дълги крака много ефектно съчетание е интересна тясна блузка в комбинация с дълга едноцветна пола.
  • Колиета с големи медальони или висящите обеци ще отклонят вниманието от недостатъците на долната част на тялото.
  • А-образни рокли или рокли с изрязано деколте, които се разкрояват надолу с дължина до коляното, са идеални за вашата фигура.
  • Хванете косата си високо, носете сандали с токове в тон с кожата ви и никой няма да забележи заоблените части.
  • Избягвайте торбестите модели, тесните рокли и лъскави дрехи които правят всяка извивка по-голяма.

Ако приемем за вярна максимата, че големите неща са красиви, тогава би трябвало и голямото дупе да бъде привлекателно, както големия бюст. Изследванията на учените от университета в Оксфорд показват, че жените с по-широк таз са по-интелигентни. Освен това, мъжете обожават жените със закръглено дупе, защото изглежда секси.

Снимка: © Pandorabox – Fotolia

Остави коментар