Опушен грим със сребрист оттенък

0

Опушеният грим със сребрист оттенък изглежда нежно, женствено и изискано. С този фото урок ще ви покажем,  че опушеният грим със сребрист оттенък е лесно постижим. За да направите опушен грим със сребрист оттенък са ви необходими следните неща: бели сенки със сребрист оттенък, черни сенки, течен лайнер с тънък писец, черна спирала и няколко хубави четки за сенки.

1. Покрийте целия очен капак с бели сенки, които имат сребрист оттенък.

2. С помощта на малка четка и черни сенки направете опушен ефект на окото. Нанесете черните сенки във външния ъгъл на окото. С тънката четка „размазвате“ черните сенки , така че да създадете черна линия по гънката на клепача.

3. С течна очна линия с тънък писец подчертайте очите, така както е показано на снимка номер 3. Ако нямате течен лайнер, може да го направите и с черен молив за очи. Черната линия на горния клепач трябва да бъде една идея по-дебела от контура на долния клепач.

4. Традиционният опушен грим на очите трябва да бъде запечатан с един-два пласта черна спирала. Сложете малко спирала на долните мигли.

Не се притеснявайте ако веждите ви не са добре очертани, опушеният грим със сребрист оттенък се нуждае от по-плътни и естествени вежди. Следвайте стъпките и се забавлявайте!

опушен грим 1

 

Остави коментар