Как да впечатлите един мъж на първа среща

0

Всички мъже са различни и харесват различни жени. Едни мъже си падат по блондинки, други по брюнетки, а за трети няма никакво значение цвета на косата. Едни мъже харесват слаби жени, а други по-закръглени фигури. Тогава със сигурност си задавате въпроса как да впечатлите мъжа, с който излизате на първа среща. По-долу изброихме нещата, които забелязват всички мъже у една жена.

1. Усмивката
Искрената усмивка на една жена е първото нещо, което забелязва мъжа. Нагласените неща се забелязват от далече, така че изкуствената усмивка има обратен ефект. Няма как да покажете искрената усмивка, ако нямате позитивни нагласи към даден човек. Всичко зависи от държанието на мъжа и умението да предизвика вашата усмивка. Бъдете спокойни и естествени. Съвет: Сложете гланц на устните си и вашата блестяща усмивка, ще привлече всички погледи.

2. Чувство за хумор
Безспорен е факта, че жените, които имат изразено чувство за хумор са предпочетена компания за мъжа. По-силният пол обича жени, които умеят да предизвикват позитивни емоции у другите. Ако успеете да покажете вашето чувство за хумор още на първата среща, ще спечелите сърцето на мъжа. Мъжете признават, че в трудните моменти имат нужда от жена с изразено чувство за хумор. Съвет: Покажете, че обичате да се забавлявате и да се шегувате за собствена сметка и ще получите аплудисменти от мъжката аудитория.

3. Парфюм
Парфюмът е много важно нещо, така че не подценявайте влиянието, което оказва върху мъжете. Дори и нищо да не стане след първата среща той винаги ще запомни аромата на вашия парфюм. Съвет: Силният пол харесва парфюми с нежни и сладки аромати, защото те ги възбуждат.

4. Стайлинг
Дрехите, обувките, аксесоарите показват индивидуалния стил на дамата. Добре подбраните дрехи според случая ще бъдат забелязани от всеки един мъж. Не забравяйте, че ще направите голямо впечатление като подчертаете сексапила си, но без да да прекалаявате. Съвет: Стайлингът върви ръка за ръка със секси походката.

5. Лично мнение
Ораторските умения са сред най-високо ценените качества на жените. Дамите, които изразяват личното мнение са винаги забелязани от мъжете. Мъжете обичат да слушат как разсъждават жените по мъжки въпроси. Съвет: Ако трябва да избират между красива и умна жена по-голяма част от мъжете ще изберат втората.

6. Самоувереност
Скрийте женските колебания и демонстрирайте своята самоувереност. Това е много по-секси от комбинацията дълбоко деколте и къса пола. Да бъдете самоуверени, означава да покажете на другите, че си вярвате на собствените си способности. Съвет: Може да нямате актьорски умения, но трябва да се научите да демонстрирате самоувереност.

Снимка: Fotolia

Остави коментар