Как лилавите устни да изглеждат естествено

0

С този фото урок ще ви разкрием един грим-трик, който ще ви покаже колко красиви могат да бъдат лилавите устни. Лилавото отива както на дамите с много светъл тен на кожата, така и на жените с тъмна кожа. Само, че е изключително важно да намерите вашия нюанс от лилавата цветова гама. Лилавото червило пасва на всички жени, които знаят как да се гримират. Мургавите жени трябва да заложат на пурпурно лилавия цвят и съответно по-светлите жени да изберат лилавото, което се доближава до розовия цвят. Лилавото е идеално за жените с по-плътни устни. 

За да оцветите в лилаво устните си, пригответе следните неща: вашия цвят лилаво червило, бял лист хартия и кърпички/памучни тамони за премахване на грим.


Първо почистете устните си със специален ексфолиант
за устни или фина четка за зъби. Трябва ви шаблон с формата на вашите устни. Най-добрия вариант е да направите отпечатък на устните си върху хартия. След като имате правилната форма на устните си, следвайте стъпките на снимката, които нагледно обясняват как да получите красиви лилави устни. Този урок има за цел да ви покаже как да направите лилавото червило ненатрапчиво и естествено. Не забравяйте, че акцентът пада върху наситените устни, а очите остават съвсем леко подчертани.

 

349e8ad412552e11a609d1d52ae5c58b

Остави коментар