Грим техника за плътни и сочни устни

0

Няма жена, която да не си мечтае за по-плътни и сочни устни. Настоящият фото урок има за цел да ви представи една нова техника за гримиране, с която ще създадете по-плътни и сочни устни. Тук е важно да спазвате основните правила за контуриране на устните.

Цветът на молива, използван за този грим трябва да бъде един нюанс по-тъмен от цвета червилото. В случая цвета на червилото и цвета на молива  се доближават т.е. изберете цветове от една цветова гама. Както забелязвате на снимката червилото е хубаво розово, а моливът за устни е една идея по-тъмен. Ако двата цвята не се доближават ще направите устните си по-изразители, но не толкова плътни и сочни, колкото е необходимо.

Другата важна стъпка е да очертаете естествения контур на устните. Линията трябва да е тънка и да не излиза от естественият контур на устните. Това са напътстващи съвети за урока, а сега следвайте много внимателно стъпките на снимките,  за да направите сочни устни.

Първо нанесете един слой от розовото червило. След това с помощта на молива за устни нарисувайте „схемата“ така както е показано на снимката и запечатете грима с още малко червило. За да създадете желаните сочни устни, моливът за контур трябва да бъде перфектно подострен!

 

сочни устни 2

Остави коментар